lunes, 2 de mayo de 2011

Canelons d'espinacs:

Ingredients:
  • 12 làmines de canelons
  •  1 ou dur
  • 400grams d'espinacs cuits
  • salsa bechamel (elaborada amb llet de soja)
  • formatge parmesà rallat
  • sal
  • oli d'oliva

Elaboració:

En una olla amb aigua i sal bullir les làmines de canelons fins que quedin "al dente", escorre-les y col·locar-les sobre un drap unes al costat de les altres

En una paella amb oli fregir els espinacs, retirar-los i barrejar-los amb l'ou dur (rallat) i el formatge rallat.

Col·locar la mescla sobre les làmines i enrotllar-los en forma de canaló.

Col·locar-ho tot en una safata i posar-ho al forn. Escampar per sobre i els costats de bechamel de soja i esparcir la resta de formatge ratllat. Gratinar-ho al forn i ja estarà llest!

El temps aproximat d'elaboració és de 35 minuts.




*Recepta  de la revista COMER BIEN febrer 2007

No hay comentarios:

Publicar un comentario