Ingredients:
- 12 làmines de canelons
- 1 ou dur
- 400grams d'espinacs cuits
- salsa bechamel (elaborada amb llet de soja)
- formatge parmesà rallat
- sal
- oli d'oliva
Elaboració:
En una olla amb aigua i sal bullir les làmines de canelons fins que quedin "al dente", escorre-les y col·locar-les sobre un drap unes al costat de les altres
En una paella amb oli fregir els espinacs, retirar-los i barrejar-los amb l'ou dur (rallat) i el formatge rallat.
Col·locar la mescla sobre les làmines i enrotllar-los en forma de canaló.
Col·locar-ho tot en una safata i posar-ho al forn. Escampar per sobre i els costats de bechamel de soja i esparcir la resta de formatge ratllat. Gratinar-ho al forn i ja estarà llest!
El temps aproximat d'elaboració és de 35 minuts.
*Recepta de la revista COMER BIEN febrer 2007
No hay comentarios:
Publicar un comentario