lunes, 28 de febrero de 2011

Pastís de calçots:

Cuina Catalana:

Ingredients:
  • Entre 20 i 30 calçots ja cuits a les braes i nets
  • 3 ó 4 ous (segons la mida)
  • 1 tetrabric de llet especial cuina
  • 1 grapat de formatge ratllat
  • Una mica de nou moscada, pebre i sal

Elaboració:

Agafar els calçots i posar-ho tot a un bol. Passar-ho tot pel batedor fins que estigui tot triturat i ens quedi una textura de crema.Tot seguit buidar dins un motllo amb la forma desitjada i posar-ho dins d'un altre que previament haurem omplert amb aigua per fer al bany maria.  Seguidament, posar-ho al forn , el qual haurem escalfat prèviament a 180º durant uns 60 minuts. Quant estigui, treura-ho i ho deixar-ho refredar dins del mateix motllo.  I ja estarà llest!!

Si es vol es pot acompanyar de salsa romesco, ja que en definitiva es tracte de una nova manera de menjar calçots!




El temps aproximat de elaboració és de 1 hora.




No hay comentarios:

Publicar un comentario