Ingredients:
- formatge fresc 250 grams
- una terrina de codony
- 100 grams de nous
- 50 grams de pinyons
- enciams variats
- una poma verda
- oli d'oliva
- vinagre de sidra
- mel
- sal
Elaboració:
Tallar a daus el formatge fresc i el codony i reservar-ho. Netejar i trossejar els enciams variats, i la poma i tallar-la en lamines fines. Barrejar-ho tot en un bol.
En una paella daurar els pinyons i introduir-los en un got de batedora juntament amb el vinagre de sidra, 4 parts d'oli per una de vinagre, la mel i la sal. triturar-ho tot i posteriorment afegir-hi els nous esmicolats.
Amanir els enciams i altres ingredients i col·locar-los en un motlle en el centre del plat. Afegir-hi un fil de vinagre al voltant del plat i ja estarà llest!
El temps d’elaboració és de 20 minuts.
Té una pinta fantàstica aquesta amanida.
ResponderEliminarPetons.
Belén