jueves, 14 de abril de 2011

Amanida de formatge fresc i codony amb vinagreta de fruits secs:

Ingredients:
  • formatge fresc 250 grams
  • una terrina de codony
  • 100 grams de nous
  • 50 grams de pinyons
  • enciams variats
  • una poma verda
  • oli d'oliva
  • vinagre de sidra
  • mel
  • sal

Elaboració:

Tallar a daus el formatge fresc i el codony i reservar-ho. Netejar i trossejar els enciams variats, i la poma i tallar-la en lamines fines. Barrejar-ho tot en un bol.

En una paella daurar els pinyons i introduir-los en un got de batedora juntament amb el vinagre de sidra, 4 parts d'oli per una de vinagre, la mel i la sal. triturar-ho tot i posteriorment afegir-hi els nous esmicolats.

Amanir els enciams i altres ingredients i col·locar-los en un motlle en el centre del plat. Afegir-hi un fil de vinagre al voltant del plat i ja estarà llest!

El temps d’elaboració és de 20 minuts.


1 comentario: