Ingredients:
(per a 4 persones)
- 4 tomàquets grans vermells
- una llauna de anxoves
- 2 alvocats grans
- un "cogollo" de Tudela
- 2 ous
- oli d'oliva
- sal
- 1 llimona
Elaboració:
Escaldar els tomàquets breument, pelar-los i tallar-li les dues puntes. Guardar la de la branca, ja que servirà de tapa. seguidament buidar els tomàquets amb una cullera, treure-li les granes i deixar la base y l'exterior amb la seva forma original.
Picar l'alvocat i les anxoves ( guardar-ne 4) juntament amb el "cogollo" de Tudela. Fer la maionesa amb els dos ous, sal, el suc de llimona espremuda i afegir-hi oli fins que tingui la consistència desitjada. Un cop acabada barrejar-la amb els ingredients prèviament picats.
Omplir els tomàquets amb la barreja de maionesa i els ingredients picats y col·locar una anxova amb julivert a sobre cada tomàquet. Un cop fet, tapar el tomàquet amb la tapa anteriorment guardada i ja estarà llest!!
El temps aproximat d'elaboració és de 45 minuts.
Un plat sa i refrescant, que fa una bona entrada a la primavera!
ResponderEliminarHola
ResponderEliminarAcabo de veure el teu bloc i m'ha sorprès una mica perquè té el mateix nom que el meu i crec que això pot crear confusions entre els nostres seguidors. Fins i tot me l'ha creat a mi, que quan he vist la recepta del tomàquet farcit, per uns moments he pensat "això no és meu!".
No sabia si dir-t'ho, i no voldria que t'ho prenguessis malament, però si més no, ara saps que existeixo...
Margarida