- 16 cues de llagostins
- 2 manats de espàrrecs blancs frescos
- 200 mililitres de nata liquida
- 2 fulles de gelatina
- cebollí
- oli d'oliva
- sal
Elaboració:
Pelar els llagostins deixant la cua, obrir-los per la meitat i treure els bodells dels llagostins. saltejar-los amb una mica d'oli i sal i reservar-los.
Pelar els espàrrecs i posar-los a coure amb aigua abundnat i sal, preferiblement amb una olla gran, en la qual es puguin aguantar drets i no es trenquin. un cop estan fets triturar-los amb l'aigua del bollit. el doble d'espàrrecs que d'aigua.
Un cop triturat, colar la crema i afegir-hi les fulles de gelatina, previament hidratades amb aigua, i posar-ho tot a refredar. Un cop fred, afegir-hi la nata, berrejar-ho i posar-hi un punt de sal.
Servir-ho en un plat soper, posant per sobre la crema uns daus d'espàrrecs i els llagostins saltejats. Espolsejar per sobre una mica d'oli d'oliva i un xic de cebollí picat. I ja estarà llest!!!
El temps aproximat d'elaboració és de 1 hora i quart.
Ha d'estar boníssima!! un plat ben elegant!
ResponderEliminar