martes, 26 de abril de 2011

Amanida de pebrots rostits amb ventresca de tonyina i anxoves:

Ingredients:
  • 4 pebrots vermells
  • una llauna de ventresca de tonyina amb oli d'oliva
  • una llauna d'anxoves
  • 2 dents d'all
  • tomàquets cherry
  • sal

Elaboració:

Posar el forn a 170 graus i rostir-hi els pebrots fins que estiguin ben fets. Deixar-los refredar i pelar-los. Tallar-los a tires i reservar-los en un plat amb oli sal i els alls picats.

Escórrer la ventresca de tonyina i les anxoves.

Posar en un plat les tires de pebrots. Per sobre col·locar la ventresca i les anxoves. tallar per la meitat els tomàquets cherry i posar-los al voltant de l'amanida. Amanir amb un rajolí de oli i ja estarà llest!!

El temps aproximat d'elaboració és de 30 minuts.



3 comentarios:

  1. Temps d'amanides! tonyina i anxoves. Hum!

    ResponderEliminar
  2. Un plat refrescant, ideal pel bon temps!

    ResponderEliminar
  3. Hola,

    Su blog ha captado nuestra atención por la calidad de sus recetas.

    Agradeceríamos que lo registre en Ptitchef.com para poder indexarlo.

    Ptitchef es un directorio que referencia los mejores sitios web de
    cocina. Cientos de blogs ya se han inscrito y disfrutan de Ptitchef
    para darse a conocer.

    Para suscribirse a Ptitchef vaya a
    http://es.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form o en
    http://es.petitchef.com y haga clic en "Anade tu blog " en la barra la
    parte superior.

    Atentamente,

    ResponderEliminar