viernes, 6 de mayo de 2011

Mousse de iogurt:

Ingredients:
6 persones
  • 3 iogurt naturals
  • 1 pot de llet condensada
  • 1/2 tassa de suc de llima
  • 4 clares d'ou
Elaboració:

Batre els iogurts fins que estiguin ben espumosos.

Afegir la llet condensada i barrejar-ho. Un cop barrejat afegir-hi el suc de llima i tornar a barrejar-ho tot junt.

Batre les clares a punt de neu i afegir-les a la barreja dels iogurts amb la llima i la llet condensada, amb l'ajuda de una cullera per tal que no baixin de cop.

Mantindreu a la nevera unes 12 hores. Si es pot deixar d'una dia per l'altre millor.

Servir la mousse en basos individuals amb una capa de fruits del bosc, gerds, maduixes, melmelada de préssec... a sota per donar-li un millor gust i una millor presentació. I ja estarà llest!



3 comentarios: