viernes, 1 de abril de 2011

Mosaic de fruites gelatinitzades:

Ingredients:
  • 2 kg de taronges
  • 250 grams de maduixes
  • 200 grams de gerds
  • una poma
  • una pera
  • un kiwi
  • un plàtan
  • 250 grams de sucre
  • sis gelatines de 5 grams
  • una mica de menta

Elaboració:

Fer un litre de suc de taronja natural reservant una de les taronges per a l'acabat del plat. Hidratar les gelatines i posar a escalfar el suc de taronja. Quan bulli retirar-ho del foc i afegir-hi les gelatines. Deixar-ho refredar tot a temperatura ambient.

Pelar i tallar a trossets petits la resta de fruites, maduixes, gerds, plàtans, pera, poma i kiwi. Un cop tallades, posar les fruites en un bol, de manera que quedin ben barrejades i alternades entre elles. Afegir unes fulles de menta per sobre.

Posar la gelatina de taronja per sobre i posar-ho tot a la nevera, fins que estigui fred i gelatinitzat. i ja estarà llest!


El temps aproximat de elaboració és de 45 minuts.



2 comentarios:

  1. Aquest mosaic el fan a un restaurant vegetarià que ens agrada. Són unes postres lleugeres i molt encertades en aquesta època!

    ResponderEliminar
  2. Mmmm... boníssim!
    Per cert, tens un bloc molt bonic! :)

    ResponderEliminar