jueves, 24 de febrero de 2011

Crema de carbassó:

Ingredients:
  • 1 kg de Carbassó
  • 3 o 4 Trantxetes
  • 1 patata gran
  • 1 ceba
  • Sal
  • 1 litre i quart d'aigua
  • Oli

Elaboració:

Pelar el carbassó i fer daus. Pelar la ceba i tallar-la a la juliana. Pelar la patata i fer daus.Sofregir-ho tot a foc mig-alt a l'olla on farem la crema, afegir una mica d'oli i afegir la sal al gust.
Quan agafi color, tirar 1 litre d'aigua (deixar l'altre 1/4 de litre per si ho hem d'afegir més tard), deixar bullir fins que estiguin els carbassons i la patata tous.Més o menys entre 10 i 12 minuts bullint a foc mig.
Apartar del foc, afegir el formatge i esperar a que es refredi una mica.Triturar i passar per el xinés.Deixar refredar i posar-ho a la nevera. I ja estarà llest!


El temps aproximat de elaboració és de 30 minuts.



1 comentario: