martes, 22 de febrero de 2011

Paella Valenciana:

Cuina Espanyola:

Ingredients:
  • 400 g de conill
  • 400 g de pollastre
  • 250 g de mongeta verda
  • 150 g de garrofó
  • 1 pebrot verd
  • 1 tomàquet madur
  • 500 g d'arròs
  • 8 cullerades d'oli
  • pebre vermell dolç
  • safrà
  • sal
  • aigua

Elaboració:


En primer lloc,posar oli i una mica de sal en una paella.Quan l'oli sigui ben calent, rostir els talls de conill i de pollastre. Per a la preparació d'aquest plat, és molt important que la carn estigui ben rostida. A continuació, sofregir primer les mongetes verdes tallades a trossos, i després, el pebrot verd tallat ben menut i els garrofons. Sis minuts més tard, un cop la verdura estigui ben rossa, afegir dues cullerades de tomàquet triturat, una mica de pebre vermell dolç i safrà. Remenar una mica i tirar-hi l'arròs, el qual s'ha de diexar sofregir una mica. Ja per acabar, cobrir amb aigua freda, fer les rectificacions pertinents de sal, i deixar-ho coure a foc viu fins que l'arròs es begui tota l'aigua i quedi ben eixut. I ja estarà llest!

El temps aproximat d'elaboració és de  30 minuts 1 hora.


No hay comentarios:

Publicar un comentario