Cuina Espanyola:
Ingredients:
- 400 g de conill
- 400 g de pollastre
- 250 g de mongeta verda
- 150 g de garrofó
- 1 pebrot verd
- 1 tomàquet madur
- 500 g d'arròs
- 8 cullerades d'oli
- pebre vermell dolç
- safrà
- sal
- aigua
Elaboració:
En primer lloc,posar oli i una mica de sal en una paella.Quan l'oli sigui ben calent, rostir els talls de conill i de pollastre. Per a la preparació d'aquest plat, és molt important que la carn estigui ben rostida. A continuació, sofregir primer les mongetes verdes tallades a trossos, i després, el pebrot verd tallat ben menut i els garrofons. Sis minuts més tard, un cop la verdura estigui ben rossa, afegir dues cullerades de tomàquet triturat, una mica de pebre vermell dolç i safrà. Remenar una mica i tirar-hi l'arròs, el qual s'ha de diexar sofregir una mica. Ja per acabar, cobrir amb aigua freda, fer les rectificacions pertinents de sal, i deixar-ho coure a foc viu fins que l'arròs es begui tota l'aigua i quedi ben eixut. I ja estarà llest!
El temps aproximat d'elaboració és de 30 minuts 1 hora.
No hay comentarios:
Publicar un comentario