martes, 26 de abril de 2011

Amanida de pebrots rostits amb ventresca de tonyina i anxoves:

Ingredients:
  • 4 pebrots vermells
  • una llauna de ventresca de tonyina amb oli d'oliva
  • una llauna d'anxoves
  • 2 dents d'all
  • tomàquets cherry
  • sal

Elaboració:

Posar el forn a 170 graus i rostir-hi els pebrots fins que estiguin ben fets. Deixar-los refredar i pelar-los. Tallar-los a tires i reservar-los en un plat amb oli sal i els alls picats.

Escórrer la ventresca de tonyina i les anxoves.

Posar en un plat les tires de pebrots. Per sobre col·locar la ventresca i les anxoves. tallar per la meitat els tomàquets cherry i posar-los al voltant de l'amanida. Amanir amb un rajolí de oli i ja estarà llest!!

El temps aproximat d'elaboració és de 30 minuts.



2 comentarios: