lunes, 4 de abril de 2011

Amanida de pasta freda amb alvocat, gambes i vinagreta de bitxo

Ingredients:
  • 300 grams de pasta freda
  • un alvocat
  • 20 cues de gamba
  • dos bitxos verds (no molt picants)
  • un tomàquet vermell
  • un pot de ceba macerada en vinagre de mòdena
  • blat de moro cuit
  • cebollí picat
  • vinagre de bitxo
  • oli d'oliva
  • sal

Elaboració:

Pelar les gambes i reservar-les. coure la pasta freda, escorre-la i refredar-la. Guardar-la a part.

Pelar i tallar a daus l’alvocat, el tomàquet, i la ceba i posar-ho tot en un bol juntament amb el blat de moro i el bitxo picat. afegir el vinagre de bitxo, l'oli i la sal i la pasta cuita i ho barrejar-ho. La proporció de vinagre i oli ha de  ser de 1a 4 a favor del primer, és a dir, 4 d'oli per una de vinagre.

Saltejar les gambes amb una mica de oli d'oliva i sala foc viu y barrejar-ho amb la resta d'ingredients.

Servir en bols individuals escampant per sobre cebollí picat. i ja estarà llest!!


El temps de elaboració és de 40 minuts.



2 comentarios:

  1. Mmmmm!! m'agrada el picant! El vinagre de bitxo és quelcom especial o poses un bitxo al vinagre i el deixes macerar?

    ResponderEliminar
  2. És un tipus de vinagre que ja el venen fet!!

    ResponderEliminar