Ingredients:
- cors de carxofa amb oli d'oliva
- 20 cues de gamba
- un tomàquet vermell
- un cebollí
- una mica de alfàbrega
- oli d'oliva
- vinagre de Jerez
- sal
Elaboració:
Pelar i tallar a trossets petits el tomàquet i el cebollí, picar la alfàbrega i barrejar-ho tot en un bol. Afegir-hi la sal, l'oli i el vinagre (una part de vinagre per quatre d'oli) i reservar-ho.
Pelar les cues de gamba, excepte la punta i saltejar-ho tot amb un punt de sal a foc viu de manera que quedin poc fetes.
Col·locar els cors de carxofa partits per la meitat en un plat i posar a sobre cadascun una cua de gamba. Amanir-ho amb la vinagreta prèviament preparada i decorar-ho amb el cebollí. I ja estarà llest!
El temps aproximat d'elaboració és de 20 minuts.
Quina amanida més bona!!! Ideal epr l'operació bikini! me l'apunto!
ResponderEliminar