lunes, 11 de abril de 2011

Carxofa amanida amb cuetes de gambes saltejades:

Ingredients:
  • cors de carxofa amb oli d'oliva
  • 20 cues de gamba
  • un tomàquet vermell
  • un cebollí
  • una mica de alfàbrega
  • oli d'oliva
  • vinagre de Jerez
  • sal

Elaboració:

Pelar i tallar a trossets petits el tomàquet i el cebollí, picar la alfàbrega i barrejar-ho tot en un bol. Afegir-hi la sal, l'oli i el vinagre (una part de vinagre per quatre d'oli) i reservar-ho.

Pelar les cues de gamba, excepte la punta i saltejar-ho  tot amb un punt de sal a foc viu de manera que quedin poc fetes.

Col·locar els cors de carxofa partits per la meitat en un plat i posar a sobre cadascun una cua de gamba. Amanir-ho amb la vinagreta prèviament preparada i decorar-ho amb el cebollí. I ja estarà llest!

El temps aproximat d'elaboració és de 20 minuts.



1 comentario: