Ingredients:
- espàrrecs verds
- una ceba
- dos dents d'all
- 250 grams de cues de gambes pelades
- 8 ous
- sal
- oli d'oliva
Elaboració:
Treure les parts dures dels espàrrecs, pelar els troncs de les parts toves i tallar-los en trossets de uns 4 centímetres. Coure els espàrrecs amb una mica de sal. Han de quedar "al dentes" fets però cruixents. refredar-los i escorre'ls i reservar-los a part.
Saltejar la ceba i els alls picats, en una paella a part. Afegir-hi després els espàrrecs, les gambes i ho ofeguem tot. Posar-hi al punt de sal i reservar-ho.
Batre els ous , posar-los en una paella i remenar-los fins que quallin. Posar-los en un plat, i afegir-hi una mica de julivert picat i oli d'oliva. Barrejar els ous remenats amb el saltejat de espàrrecs. I ja estarà llest!
El temps de elaboració és de 40 minuts.
Que bo! jo ho barrejo tot junt a la paella, així deu quedar més sucós :)
ResponderEliminar