miércoles, 6 de abril de 2011

Remenat d'espàrrecs verds amb gambes

Ingredients:
  • espàrrecs verds
  • una ceba
  • dos dents d'all
  • 250 grams de cues de gambes pelades
  • 8 ous
  • sal
  • oli d'oliva

Elaboració:

Treure les parts dures dels espàrrecs, pelar els troncs de les parts toves i tallar-los en trossets de uns 4 centímetres. Coure els espàrrecs amb una mica de sal. Han de quedar "al dentes"  fets però cruixents. refredar-los  i escorre'ls i reservar-los a part.

Saltejar la ceba i els alls picats, en una paella a part. Afegir-hi després els espàrrecs, les gambes i ho ofeguem tot. Posar-hi al punt de sal i reservar-ho.

Batre els ous , posar-los en una paella i remenar-los fins que quallin. Posar-los en un plat, i afegir-hi una mica de julivert picat i oli d'oliva. Barrejar els ous remenats amb el saltejat de espàrrecs. I ja estarà llest!


El temps de elaboració és de 40 minuts.

1 comentario:

  1. Que bo! jo ho barrejo tot junt a la paella, així deu quedar més sucós :)

    ResponderEliminar