Ingredients:
- 5 fulls de gelatina
- 50 ml d'aigua
- 150 g de formatge fresc
- 40 g de sucre
- Un mango
- Unes quantes maduixes
Elaboració:
Deixar uns minuts els fulls de gelatina en remull en un bol amb aigua freda, fins que quedin tous. Mentre, osar un cassó al foc amb aigua i sucre. Quan bulli, retirar del foc i incorporar els fulls de gelatina d'un en un, tot remenant-ho bé perquè es fonguin.
Barrejar la meitat d'aquesta preparació amb el formatge fresc i barrejarbé, que quedi tot ben unit. Amalgama l'altre meitat amb la polpa del mango que s'haurà triturat prèviament. Posar una capa de formatge fresc a cada got i es deixar al congelador uns minuts fins que qualli una mica. Tot seguit, disposar-hi una part del preparat de mango.La mateix aoperació es pot repetir tantes vegades com capes es vulguin.
Guardar els gots a la nevera fins el moment de servir, abans de servi pero donar el toc final amb unes maduixestallades petites.I ja estarà llest!!
El temps aproximat d'elaboració és de 45 minuts.
Té massa bona pinta..^^!
ResponderEliminar