viernes, 25 de febrero de 2011

Bavaresa de formatge fresc i mango:

Postres:

Ingredients:
  • 5 fulls de gelatina
  • 50 ml d'aigua
  • 150 g de formatge fresc
  • 40 g de sucre
  • Un mango
  • Unes quantes maduixes

Elaboració:

Deixar uns minuts els fulls de gelatina en remull en un bol amb aigua freda, fins que quedin tous. Mentre, osar un cassó al foc amb aigua i sucre. Quan bulli,  retirar del foc i  incorporar els fulls de gelatina d'un en un, tot remenant-ho bé perquè es fonguin.
Barrejar la meitat d'aquesta preparació amb el formatge fresc i barrejarbé, que quedi tot ben unit. Amalgama l'altre meitat amb la polpa del mango que s'haurà triturat prèviament. Posar una capa de formatge fresc a cada got i es deixar al congelador uns minuts fins que qualli una mica. Tot seguit, disposar-hi una part del preparat de mango.La mateix aoperació es pot repetir tantes vegades com capes es vulguin.
Guardar els gots a la nevera fins el moment de servir, abans de servi pero donar el toc final amb unes maduixestallades petites.I ja estarà llest!!


El temps aproximat d'elaboració és de 45 minuts.




1 comentario: