martes, 1 de marzo de 2011

Fabada Asturiana:

Cuina Espanyola:

Ingredients:
  • 500 gr. de mongetes blanques seques
  • 200 gr. de xoriço
  • 150 gr. de punta de pernil serrà
  • 125 gr. de cansalada magra
  • 100 gr. de botifarra
  • 4 bris de safrà
  • 5 gr. de sal
  • 5 gr. de pebre negre

Elaboració:

La nit anterior, posar en remull les mongetes.
Al matí següent posar a coure tots els ingredients en una olla gran amb aigua. L'aigua ha de cobrir tots els ingredients per complet. Una vegada comenci el procés d'ebullició deixar coure a foc lent durant tres hores amb l'olla tapada. Durant aquest temps en cas de necessitar més brou afegir més aigua calenta.

Un cop cuites deixar reposar mitja hora i afegir una mica de sal. Passada la mitja hora la fabada ja es podrà servir al plat! i ja estarà llest!!

En cas d'utilitzar una olla de pressió, serà suficient amb una hora de cocció.



El temps aproximat de elaboració és de 3 hores.



No hay comentarios:

Publicar un comentario