miércoles, 30 de marzo de 2011

Amanida de bacallà i tomàquet:

Ingredients:
  • 2 lloms de bacallà
  • 6 tomàquets vermells
  • 1 safata de endívies
  • 1 safata de canonges
  • vinagre de Jerez
  • sal
  • oli d'oliva
  • 1 cebollí

Elaboració:

Netejar 4 tomàquets i triturar-los. un cop triturat colar-lo i posar-lo en un got. Afegir una cullarada de vinagre i una tercera part d'oli doliva que de suc de tomàquet. Barrejar-ho bé i reservar-ho.

Perlar els 2 tomàquets restants i treure-li les llavors i tallar-los a dauets. Fer els lloms de bacallà a la plancha i separar-li els resquills.

Rentar els canonges i tallar-los a l'estil juliana.  barrejar-ho en un bol amb el tomàquet i ho amanim.

Colocar la amanida a un costat del plat, a l'altre costat la vinagreta de tomàquet i sobre aquest els resquills de bacallà. Afegir per sobre el cebollí picat i ja estarà llest!!


El temps de elaboració és de 30 minuts



1 comentario:

  1. Una amanida refrescant i deliciosa!! De les que m'agraden!

    ResponderEliminar