Ingredients:
- 2 kg de taronges
- 250 grams de maduixes
- 200 grams de gerds
- una poma
- una pera
- un kiwi
- un plàtan
- 250 grams de sucre
- sis gelatines de 5 grams
- una mica de menta
Elaboració:
Fer un litre de suc de taronja natural reservant una de les taronges per a l'acabat del plat. Hidratar les gelatines i posar a escalfar el suc de taronja. Quan bulli retirar-ho del foc i afegir-hi les gelatines. Deixar-ho refredar tot a temperatura ambient.
Pelar i tallar a trossets petits la resta de fruites, maduixes, gerds, plàtans, pera, poma i kiwi. Un cop tallades, posar les fruites en un bol, de manera que quedin ben barrejades i alternades entre elles. Afegir unes fulles de menta per sobre.
Posar la gelatina de taronja per sobre i posar-ho tot a la nevera, fins que estigui fred i gelatinitzat. i ja estarà llest!
El temps aproximat de elaboració és de 45 minuts.
Aquest mosaic el fan a un restaurant vegetarià que ens agrada. Són unes postres lleugeres i molt encertades en aquesta època!
ResponderEliminarMmmm... boníssim!
ResponderEliminarPer cert, tens un bloc molt bonic! :)