- 1 lamina de pasta brisa
- 1/2 ceba
- 1/4 de pebrot vermell
- 1 tall de pernil serrà
- 1 ou
- 1/2 got de llet
- orenga
- formatge rallat, parmesà
- pebre
- sal
Elaboració:
Tallar la passat bris a en discos juntament amb el paper sulfuritzat que porta. Forra el fons exterior de 4 gots amb les dues coses i apretar les bores. Punxar la superfície amb una forquilla i coure 3 minuts a potencia màxima fins que les bases estiguin seques. desemmotllar-les i deixar-les refredar.
Netejar la ceba i els pebrots, picar-los i introduir-los en un bol. Tapar-los i coure'ls dos minuts al 100% de potencia. Afegir-hi el pernil en tires i repartir-lo dins les cassoletes.
Batre els ous juntament amb la llet, l'orenga i pebre i coureu sense a tapat dos minuts al 50 % de potencia, remoureu un cop. Repartir-lo a les cassoletes i coureu 5 minuts al 50% de potencia.
Afegir formatge rallat per sobre i coure-les 1 minut al 100% de potencia, fins que el relleno qualli. Servir-ho calent i ja estarà llest!
El temps de elaboració és de 35 minuts.
* Recepte de la revista COMER BIEN Gener del 2006
Quin aperitiu més bo!!!
ResponderEliminarRecordeu que aquesta setmana encara podeu penjar la vostra recepta viatgera!!
Un aperitiu perfecte per l'estiu
ResponderEliminar