martes, 8 de marzo de 2011

Amanida de pernil d'ànec amb rinxola de foie-gras:

Ingredients:
  • pernil d'ànec
  • una tarrina de foie-gras
  • enciam variat
  • fruits vermells
  • vinagre de gerds
  • oli d'oliva
  • sal

Elaboració:

Tallar el pernil d'ànec en talls fins, no molt grans. Netejar els enciams de manera que quedin ben nets i escorre'ls de manera que no quedi gens d'aigua i reservar-los en un plat. Fer el mateix amb els fruits vermells.

Preparar una vinagreta, que contingui una part de vinagre de gerds per quatre d'oli d'oliva, afegir una mica de sal i barrejar-ho tot, després reservar-ho.

Colocar el pernil d'ànec a la base del plat, sobre el pernil colocar-hi l'enciam variat ja amanit. Al voltant del palt posar-hi els fruits vermells.

Per acabar posar els rinxols de foie-gras fets al moment amb un arrissador, per sobre l'amanida i ja estarà llest!!


El temps aproximat d'elaboració és de 30 minuts


No hay comentarios:

Publicar un comentario