jueves, 24 de marzo de 2011

Amanida de llagostins amb emulsió de marisc i vinagre de mòdena:

Ingredients:
  • 20 llagostins
  • caps de gambes
  • una poma golden
  • una pastanaga
  • enciams variats
  • una cullerada( de les de cafè) de mostassa
  • oli d'oliva
  • vinagre de Mòdena
  • sal
  • una ceba
  • llaurer

Elaboració:

Coure els llagostins en una olla amb força aigua. Tirar-hi un polsí de sal. Afegir-hi també la ceba i un fulla de llaurer. Deixar-ho coure uns 30 segons escorre'ls i deixar-los refredar. Seguidament pelar-los i guardar els caps a part.

Extreure  el suc del cap del marisc i guardar-lo en un bol. Batre la mostassa, el vinagre de Mòdena i el suc de marisc i anar-hi afegint l'oli de mica en mica com si es tractes de maionesa. Afegir-hi una mica de sal i reservar-ho.

Netejar i trossejar els enciams. ratllar la pastanaga i la poma, un cop estiguin pelades.

Un cop ho tenim tot apunt, barrejar els enciams amb la pastanaga i la poma. Col·locar els llagostins per sobre i afegir-hi la emulsió de marisc. I ja estarà llest!


El temps aproximat de elaboració és de 40 minuts.


1 comentario:

  1. He topado con tu Blog por pura casualidad y la verdad es que me ha gustado bastante.

    Te agrego a mi lista de Blogs y te pego el enlace de los míos.

    http://distrito-20.blogspot.com/

    http://distrito-21.blogspot.com/

    ResponderEliminar