- 150 grams de formatge del tipus Philadelphia
- 100 grams de formatge mascarpone
- 15 mil·lilitres de ron
- dos rovells d'ou
- 50 grams de sucre
- 200 mil·lilitres de nata
- 500 grams de gerds
- una fulla de gelatina de 5 grams
- 200 grams de sucre
Elaboració:
Posar en un cassó a foc lent els gerds, amb sucre i 200 mil·lilitres d'aigua. remenar constantment fins que els gerds estiguin tous, però no desfets.
Hidratar la gelatina amb aigua freda. posar a escalfar el ron i barrejar-ho amb la gelatina. afegir-hi els formatges i barrejar-ho tot junt, llavors batre-ho.
Muntar els rovells amb els 50 grams de sucre al bany maria fins a blanquejar-les, i les deixem refredar una mica. A continuació barrejar-ho amb la barreja de formatges i ho reservem.
Muntar la nata ai barrejar-ho amb la barreja anterior de formatges i els rovells. anar en compte de que la nata no es talli. Omplir uns motlles i deixar-ho refredar. Un cop freds, posar per sobre la confitura de gerds i deixar-ho refredar.
Espolsar sucre per la part de sobre dels motlles i cremar la confitura amb una pala de cremar o un bufador. Retirar els motlles i ja estarà llest!!!
El temps aproximat d'elaboració és de 1 hora.
No hay comentarios:
Publicar un comentario