viernes, 11 de marzo de 2011

Pastís de formatge amb mermelada de gerds:

Ingredients:

  • 150 grams de formatge del tipus Philadelphia
  • 100 grams de formatge mascarpone
  • 15 mil·lilitres de ron
  • dos rovells d'ou
  • 50 grams de sucre
  • 200 mil·lilitres de nata
  • 500 grams de gerds
  • una fulla de gelatina de 5 grams
  • 200 grams de sucre

Elaboració:

Posar en un cassó a foc lent els gerds, amb sucre i 200 mil·lilitres d'aigua. remenar constantment fins que els gerds estiguin tous, però no desfets.

Hidratar la gelatina amb aigua freda. posar a escalfar el ron i barrejar-ho amb la gelatina. afegir-hi els formatges i barrejar-ho tot junt, llavors batre-ho.

Muntar els rovells amb els 50 grams de sucre al bany maria fins a blanquejar-les, i les deixem refredar una mica. A continuació barrejar-ho amb la barreja de formatges i ho reservem.

Muntar la nata ai barrejar-ho amb la barreja anterior de formatges i els rovells. anar en compte de que la nata no es talli. Omplir uns motlles i deixar-ho refredar. Un cop freds, posar per sobre la confitura de gerds i deixar-ho refredar.

Espolsar sucre per la part de sobre dels motlles i cremar la confitura amb una pala de cremar o un bufador. Retirar els motlles i ja estarà llest!!!


El temps aproximat d'elaboració és de 1 hora.



No hay comentarios:

Publicar un comentario