martes, 22 de marzo de 2011

Entrecot a la plancha amb salsa foie-gras:

Ingredients:
(per a 4 persones)
  • 4 entrecots de 250 o 300 grams
  • sal gruixuda
  • 150 grams de foie-gras
  • 100 mil·lilitres de caldo d'au
  • 100 grams de mantega
  • 100 grams de nata

Elaboració:

Posar en una batedora el foie-gras, el caldo d'au bullint, la mantega i la nata. Triturar-ho durant uns 5 minuts i colar-ho en un colador fi. Deixar-ho en un bol, que es mantingui calent.

Fer els entrecots a la planxa  o en una paella a foc molt fort, perquè quedin torradets per fora i tendres per dins. Afegir-hi sal gruixuda només per un costat.

Col·locar els entrecots en un plat i afegir-hi per sobre la salsa de foie-gras. I ja estarà llest!

El temps d'elaboració és de 30 minuts aproximadament.


No hay comentarios:

Publicar un comentario