![]() | Cuina catalana:Ingredients:
Elaboració: |
El primer pas a fer és bullir els ous, deixar-los refredar, pelar-los i partir-los per la meitat. Seguidament, treure els rovells.
Per fer el farcit, fregir un tros de botifarra crua, sense la pell. Quan es comenci a enrossir, tirar-hi una mica de ceba, picada ben fina. Quan tot té color, tirar-hi una mica de tomàquet ratllat, uns quants rovells d'ou dur esclafats amb una forquilla, i una mica de nou moscada. Remenar bé fins que faci una pasta espessa i apagar el foc.
Posar les mitges clares, amb el clotet a sobre, en una plata per anar al forn. Omplir de farciment i abocar-hi la beixamel per sobre, que els ous quedin tapats. Escampar-hi el formatge ratllat i una mica de mantega a sobre. Gratinar-ho, fins que el formatge agafi color.
Finalment posar-ho al forn a 120ºC. i escalfar-ho tot abans de servir. I ja estarà llest!!
El temps aproximat d'elaboració és de 1 hora
Nota: Recepta enviada al Blog al correu udgirona@gmail.com
No hay comentarios:
Publicar un comentario