viernes, 18 de marzo de 2011

Gelat de yogurt i gerds amb "sirope" de maduixa:

Ingredients:
  • gelat de yogurt amb gerds
  • 500 grams de maduixots
  • 1 litre d'aigua
  • 250 grams de sucre

Elaboració:

Posar aigua  bullir juntament amb el sucre, quan bulli afegir-hi els maduixots tallats i nets. deixar-ho coure a foc lent durant 5 minuts. seguidament deixar-los en infusió fins que estiguin freds. Els triturem i colem amb un colador fi i els deixem refredar.  Ja tenim el "sirope".

Mitja hora abans de menjar el postre, passar el gelat del congelador a la nevera.

Servir el gelat en un plat o en una copa i pintar-hi a sobre un cordo de "sirope" de  maduixa per sobre. Afegir-hi si es vol unes fulles de menta per decorar el plat i ja estarà llest!!!


El temps aproximat d'elaboració és de 30 minuts


No hay comentarios:

Publicar un comentario