miércoles, 2 de marzo de 2011

Quiche de Salmó i formatge blau:

Ingredients:
  • 8 ous
  • 300g de salmó fumat tallat a daus
  • 100g de formatge blau tallat a daus
  • 250 ml de nata per cuinar
  • 10 olives negres
  • 1 ceba tendra
  • 50g de formatge parmesà
  • 2 cullerades d'alfàbrega picada
  • oli d'oliva verge extra i sal
  • mantega i un motlle rodó de vidre


Elaboració:
  
Primer de tot untar un motlle rodó, d'uns 26 cm de diàmetre, amb una mica de mantega. Tot seguit, pre-escalfar el forn a 150º.

Picar la ceba ben fina i ofeguar-la en un paella amb una mica d'oli durant 2-3 minuts, fins que estigui transparent però no daurada.Un cop cuita, retirar la ceba del foc. Deixar que es refredi i afegir-hi el parmesà i l'alfàbrega picada. Pensar que l'alfàbrega seca perd molt, així que si no en teniu de fresca val més emprar julivert.

A continuació, batre els ous i la nata conjuntament. Un cop sigui ben homogeni, afegir-hi la ceba picada, les olives sense pinyol i el salmó tallat a daus. Mesclar-ho bé, però anant en compte de no malmetre el salmó.

Abocar la mescla al motlle que heu preparat abans amb la mantega i afegir els daus de formatge blau per sobre de manera que quedin flotant.

Finalment, només queda coure la quiche al forn durant uns 45 minuts o fins que la part superior estigui ben daurada.

Podeu servir la quiche calenta, temprada o freda.



El temps aproximat d'elaboració és de 1 hora.


No hay comentarios:

Publicar un comentario