Cuina Catalana:
Ingredients:
per a 4 persones:
- 300 g. de mongetes seques fines
- 400 g de bacalla
- 2 ous durs
- julivert
- 4 tomates per amanir
- 4 cebes tendres
- olives negres i verdes
- oli ,sal i vinagre
Elaboració:
Coure les mongetes; si son de bona qualitat, no cal posar-les en remull, es pot
coure-les directament en aigua tèbia. Posar sal al final de la cocció. Una vegada
cuites, deixar que es refredin i reservar-les.
Tallar el bacallà a tires i posar-lo en remull o dessalar-lo directament a sota de l'aixeta, procurant que l'aigua sigui freda.
En cassoletes individuals de terrissa o en plats individuals, preparar per capes
una mica de mongetes seques, bacallà, tomàquet tallat a grills i la ceba a
trossets. A continuació amanir amb l'oli, el vinagre i la sal.
una mica de mongetes seques, bacallà, tomàquet tallat a grills i la ceba a
trossets. A continuació amanir amb l'oli, el vinagre i la sal.
Col·locar mig ou dur a sobre i acabar d'adornar amb un bon grapat d'olives. Per acabar de adornar posar una mica de julivert finament picat . I ja estarà llest!
El temps aproximat de elaboració és de 1 hora 30 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario