lunes, 7 de marzo de 2011

Empedrat:

Cuina Catalana:

Ingredients:
per a 4 persones:

  • 300 g. de mongetes seques fines
  • 400 g de bacalla
  • 2 ous durs
  • julivert
  • 4 tomates per amanir
  • 4 cebes tendres
  • olives negres i verdes
  • oli ,sal i vinagre


Elaboració:

Coure les mongetes; si son de bona qualitat, no cal posar-les en remull, es pot
coure-les directament en aigua tèbia. Posar sal al final de la cocció. Una vegada
 cuites, deixar que es refredin i reservar-les.

Tallar el bacallà a tires i posar-lo en remull o dessalar-lo directament a sota de l'aixeta, procurant que l'aigua sigui freda.
En cassoletes individuals de terrissa o en plats individuals, preparar per capes
una mica de mongetes seques, bacallà, tomàquet tallat a grills i la ceba a
trossets. A continuació amanir amb l'oli, el vinagre i la sal.
 Col·locar mig ou dur a sobre i acabar d'adornar amb un bon grapat d'olives.  Per acabar de adornar posar una mica de julivert finament picat . I ja estarà llest!

El temps aproximat de elaboració és de 1 hora 30 minuts.



 

No hay comentarios:

Publicar un comentario