jueves, 17 de marzo de 2011

Sopa de Ceba:

Ingredients:
per a 4 persones.
  • 3 cebes grans
  • 1 litre i mig de caldo de carn
  • 4 ous
  • 100 grams de formatge rallat
  • mantega
  • oli d'oliva
  • sal

Elaboració:

Pelar les cebes, treure les capes exteriors. A continuació tallar-les a l'estil juliana molt fines i sofregir-les en una cassola amb una mica d'oli i mantega barrejats.

Una vegada estigui daurada, afegir-hi el caldo de carn i deixar-ho bullir durant uns 30 minuts. afegir-hi el punt de sal desitjat.

Servir-la  en un plat que pugui anar al forn i posar-hi un ou. Escampar una mica de formatge rallat per sobre i deixar-ho gratinar al forn durant uns minuts.



El temps aproximat d'elaboració és de 1 hora.



1 comentario:

  1. M'encanta la sopa de ceba!!!, n'he menjat alguna vegada, però era diferent!, així que m'apunto la recepta!!!
    Petonets

    ResponderEliminar