- 2 lloms de bacallà
- 6 tomàquets vermells
- 1 safata de endívies
- 1 safata de canonges
- vinagre de Jerez
- sal
- oli d'oliva
- 1 cebollí
Elaboració:
Netejar 4 tomàquets i triturar-los. un cop triturat colar-lo i posar-lo en un got. Afegir una cullarada de vinagre i una tercera part d'oli doliva que de suc de tomàquet. Barrejar-ho bé i reservar-ho.
Perlar els 2 tomàquets restants i treure-li les llavors i tallar-los a dauets. Fer els lloms de bacallà a la plancha i separar-li els resquills.
Rentar els canonges i tallar-los a l'estil juliana. barrejar-ho en un bol amb el tomàquet i ho amanim.
Colocar la amanida a un costat del plat, a l'altre costat la vinagreta de tomàquet i sobre aquest els resquills de bacallà. Afegir per sobre el cebollí picat i ja estarà llest!!
El temps de elaboració és de 30 minuts