Ingredients:
- 20 llagostins
- caps de gambes
- una poma golden
- una pastanaga
- enciams variats
- una cullerada( de les de cafè) de mostassa
- oli d'oliva
- vinagre de Mòdena
- sal
- una ceba
- llaurer
Elaboració:
Coure els llagostins en una olla amb força aigua. Tirar-hi un polsí de sal. Afegir-hi també la ceba i un fulla de llaurer. Deixar-ho coure uns 30 segons escorre'ls i deixar-los refredar. Seguidament pelar-los i guardar els caps a part.
Extreure el suc del cap del marisc i guardar-lo en un bol. Batre la mostassa, el vinagre de Mòdena i el suc de marisc i anar-hi afegint l'oli de mica en mica com si es tractes de maionesa. Afegir-hi una mica de sal i reservar-ho.
Netejar i trossejar els enciams. ratllar la pastanaga i la poma, un cop estiguin pelades.
Un cop ho tenim tot apunt, barrejar els enciams amb la pastanaga i la poma. Col·locar els llagostins per sobre i afegir-hi la emulsió de marisc. I ja estarà llest!
El temps aproximat de elaboració és de 40 minuts.
He topado con tu Blog por pura casualidad y la verdad es que me ha gustado bastante.
ResponderEliminarTe agrego a mi lista de Blogs y te pego el enlace de los míos.
http://distrito-20.blogspot.com/
http://distrito-21.blogspot.com/